3B Dizayn Forumlari Ana Sayfa
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kadınlar Neden Elbise Giyer

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sabunkopugu Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 22.Nisan.2015
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 1
  Alıntı sabunkopugu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kadınlar Neden Elbise Giyer
    Gönderim Zamanı: 22.Nisan.2015 Saat 11:57
Her kadının dolabının ayrılmaz parçaları olan pantolonların rahatlığına ve sağladığı konfora âşık olamamak mümkün değil! Hem şık hem stil sahibi hem de rahatlık sunan başka kaç parça var ki? Elbiselerin daha çok özel günler ve resmi yerler için tercih edilmesini bu yüzden anlıyoruz. Ancak bu durum elbiselerin muhteşem özelikleri olduğunu da biraz unutturmuş gibi… Hazır sezonun trendleri 60’ların yumuşak çizgilerine yönelmişken bizde elbiselere daha yakından bakalım dedik ve işte pantolonların tüm iyi yanlarına rağmen elbiseleri vazgeçilmez yapan 5 muhteşem özellik!

1. Doğru Elbise Her Zaman Daha İnce Gösterir.

Elbiseler, fazlalıkları saklama konusunda kesinlikle birer uzmandır. Doğru kesimleri tercih ederek her zaman daha ince görünebilirsiniz. A kesim elbiseler bu konuda kesinlikle bir numaradır ve her kadını dolabında mutlaka olması gereken parçalardan birisidir.

2. Her Mekân İçin Doğru Seçimdirler.

Bir elbise ile pek çok ortama girmeniz mümkündür. Üzerinizdeki bir tenis elbisesi yada onun gibi aşırı spor bir kesim olmadığı sürece elbiseler her ortama uyum sağlayabilecek kadar sofistike ve iddialı parçalardır. Yapmanız gereken tek şey aksesuarlarınızı değiştirmektir.

3. Her Parçadan Daha Pratiktirler.

Ne pantolon nede başka bir şey! Dolabınızdaki en pratik parça daima elbiselerdir. Sadece giymeniz, makyajınızı yapmanız ve doğru çanta ayakkabı kombinasyonunu seçmeniz yeterlidir. Kışın altına giyeceğiniz ince bir çorap, yazınsa basit bir şapka ile trendlere hemen uyum sağlarlar.

4. Boyunuzu Daha Uzun Gösterirler.

Etek boyu dizin üzerinde olan elbise modelleri , yüksek topuklu ayakkabı modelleri ile kullanıldığında sizi olduğunuzdan daha uzun gösterirler. Üstelik bacak boyunuz uzadığı için bileklerinizde çok daha ince görünecektir.

5. Her Zaman Feminendirler.

En spor kesimli modeli bile olsa, elbiselerin her zaman çok feminen bir duruşları vardır. Kadınsı çizgilerinizi daima korurlar ve her zaman sizin ne kadar çekici bir kadın olduğunuzun altını ısrarla çizerler.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.06
Copyright ©2001-2007 Web Wiz