3B Dizayn Forumlari Ana Sayfa
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Eğitim Cd leri hk.

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cayasar Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 15.Mayıs.2008
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 34
  Alıntı cayasar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Eğitim Cd leri hk.
    Gönderim Zamanı: 04.Eylül.2009 Saat 09:16
Sayın 3B dizayn Cam bölüm yetkilisi.

ben topsolid2007 cad-cam kullanıcısıyım.Programı ve Dik işlem merkezini beraber aldık.Benim her ikisinde de hiç tecrübem yoktu.Makinayı 3 günlük eğitim ve programıda sizden aldığım 5 günlük eğitimlerle kullanmaya başladım ve bu günlere kadar getirdim.
Sizden 2009 demo ve eğitim cd lerini istedim.Büyük bir merakla yeniliklere baktım.Yenilikler tamam bazı eksiklikleri gidermiş.Eğitimlere baktım.Herşey tamamen aynı.Eğitim cd sine ses veren arkadaş sizden ayrılmış programda onca patch olmuş.2 versiyon atlamış.Amam eğitim cd si aynı.

Bu konuda bir çalışma yapmayı düşünmüyormusunuz.Daha profesyonel bir anlatım daha iyi bir ses kalitesi.Daha anlaşılır ve menülerin hepsinin açıklanıp gerçek değerlerle örneklendirildiği bir eğitim cd si neden olmasın.

Benim gibi sıfırdan yetişen arkadaşlara ve ayrıca Milli eğitimin de kullandığı bir program olması sebebiyle öğrencilere çok katkısı olacağını düşünüyorum.
İyi çalışmalar kolay gelsin.
Yukarı Dön
admin Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 139
  Alıntı admin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07.Eylül.2009 Saat 09:41
Merhaba,

Öncelikle eleştirileriniz için teşekkür ederiz. Almış olduğunuz 3 ve 5 günlük eğitimlerle bu güne kadar gelmiş olmanız TopSolid yazılımının ne kadar kolay kullanımlı olduğunu da ortaya çıkarmaktadır ve tabii her ne kadar eksiklerimiz de olsa vermiş olduğumuz eğitim kalitesini göstermektedir. Elbette ki sizin başarınızı gözardı etmek istemiyoruz. Sizi tebrik ediyoruz ve başarılarınızın devamını da diliyoruz.

Programla ilgili olarak; TopSolid ortalama olarak 15-30 gün arasında sürekli olarak Patch dediğimiz yamaları çıkarmaktadır ancak bu yamalar daha çok güncel versiyonlar için geçerli olmaktadır. tüm kullanıcılarımızı kurulum sırasında bu konuda bilgilendiriyoruz ancak personel değişimlerini takip edemediğimiz için yeni gelen personeli bilgilendiremedeiğimiz zamalnlarda olabiliyor maalesef.

Eğitim CDsi hakkında; Yeni video dosyaları konusunda çalışmalarımız mevcut, bu konuda sizlerinde desteğine ihtiyacımız var tabii. Eğitim CD'lerinde yapmış olduğumuz uygulama aslında tamamen eğitim sırasında oluşturduğumuz video dosyasını size vermektir. Yani size eğitim verilirken neler konuştuğumuzu video dosyasında tekrar gördüğünüzde canlandırmanız daha kolay olmaktadır. Bu yapmış olduğumuz testlere göre hatırlatmak adına çok başarılı olmaktadır. Ancak genel komut anlatımlarındaki çalışmalarımızı sizin de dediğiniz gibi yenilemekteyiz.

Yeni versiyon ile ilgili olarak; Umarım sizde 2009 versiyonuna en kısa zamanda geçersiniz. Özellikle hesaplama süreleri konusunda müthiş bir hızlanma mevcuttur. Örneğin normal hesaplama süresi %50 oranında ve bir de ilaveten 64 Bit bir bilgisayarda hesaplama süresi % 50 daha da hızlandırılmıştır. Takımyollarında geliştirilen yeni fonksiyonalr da kullanıcıyı çok hızlandırmıştır.

Tekrar teşekkür ederiz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.06
Copyright ©2001-2007 Web Wiz