Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 5
AlıntıCevaplaKonu: Parca merkeze alma Gönderim Zamanı: 16.Haziran.2008 Saat 22:06
herkese slm lar ben topsolid te yeniyim formlu bi parcayı stoksuz olarak merkeze almak istiyorum. cad tam hakim olamadığım icin yorum üretemiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
Gönderilenler: 34
AlıntıCevapla Gönderim Zamanı: 18.Haziran.2008 Saat 08:43
merhaba,
Parçaya stoksuz merkez atmanın en kolay yolu Cad dosyasında koordinat sistemini parça merkezine koymaktır.Bu şekilde parcayı cam dosyasına atık stock creation bolümünden no stock ve so finish seçtikten sonra ilgili koordinat sistemini gösterirsen parçaya stoksuz merkez atmış olursun.Yada yine aynı şekilde işlemleri yaptıktan sonra Part/Modify sekmesinden parça merkezini belirlediğin istediğin noktaya taşıyabilirsin.
Gönderilenler: 34
AlıntıCevapla Gönderim Zamanı: 19.Haziran.2008 Saat 15:05
MERHABA
Küçük bir düzeltme yapmak istiyorum.Bir önceki yazımda geçen STOCK CREATİON kelimeleri yerine CREATE A WORKPİECE olmalıdır.Bu sekme altında ancak yazının devamında bahsi geçen menüler gelmektedir.
AlıntıCevapla Gönderim Zamanı: 20.Haziran.2008 Saat 09:55
Merhaba;
Metin Bey sorunuza benim de cevapladığım gibi üye arkadaşlardan biri cevap vermiş.En kullanışlı ve en garanti yöntem o dur.Fakat eğer ki siz dizayn komutları ile bunu isterseniz ben aşağıda bir link yolluyorum burada avi hazırladım bunu da incelemeniziz rica ederim...
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma