Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 157
AlıntıCevaplaKonu: new parting line Gönderim Zamanı: 18.Mart.2009 Saat 14:05
herkese merhaba
mold modülünde kalybyny ayyrmak istedigim bi plastik parcanyn dy? kenarlarynyn seçimini new parting line ile yaptym. parcanyn üzerinde 2500 adet delik bulunuyo bu delikleri tek tek seçmem çok uzuuuuun bi zaman alyr bu deliklerin hepsini seçmemi saglyyacak bi yöntem yokmu?
Gönderilenler: 139
AlıntıCevapla Gönderim Zamanı: 18.Mart.2009 Saat 14:28
TopSolid'MOLD; seçilen her sary renkli parting line nyn kapaly contur olup olmady?yny kontrol ederek i?lem yapyyor.Böyle olunca her birini tek tek seçmek gerekiyor.Ancak,seçim syrasynda edge yi kullanarak her seferinde new parting line seçene?ini onaylamamyza gerek kalmayacaktyr.yani edge seçene?ini kullanarak tek tek ama çoklu seçim yapylabilir.
AlıntıCevapla Gönderim Zamanı: 18.Mart.2009 Saat 15:09
su an bu ?ekilde yapyyorum ama 2500 tane delik secmek kolay deil insanyn gözleri yoruluyo bence topsolid gibi saglam bi programda bu eksikli?in olmamasy gerekir. en azyndan pencere içine alarak secim yapma imkany sunulsaydy çok büyük bi katky saglardy diye dü?ünüyorum
Gönderilenler: 139
AlıntıCevapla Gönderim Zamanı: 18.Mart.2009 Saat 21:32
Evet pencere içine alyp seçmek çok kolay olurdu ancak örne?in deliklerde hem üstte hemde altta iki farkly ayyrma çizgisi olu?uyor. E?er pencere içine alyp seçilirse her ikisinide kabul etmek gerekecek ancak bu da hataya sebep olacak.
AlıntıCevapla Gönderim Zamanı: 19.Mart.2009 Saat 08:35
aslynda ayny problem benimde aklyma geldi ama yapmak istedikten sonr apencere secimini her türlü yapabiliriz mesela parcaya yandan bakarak istemedigimiz ayyrma çizgisini pencere dysy byrakabilirdik diye dü?ünüyorum :)
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma