Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 157
AlıntıCevaplaKonu: rendering Gönderim Zamanı: 17.Haziran.2008 Saat 21:22
merhaba bir sorum dah aolucak topsolid de çizdigim parcayi renderlemek istiyorum ama bir türlü renderi istedigim gibi veremedim sadece gri tonda yada modification box kutucugundan baska renk tonlari secebiliyorum. Ben renden islemini modelin kendi renginde modelde 20-30 tane parca var hepsi ayri renklerde o renklerin kalmasini istiyorum render yaparken bunu nasil gerceklestirebilirim?????
simdiden tesekkürler
Düzenleyen fatihh - 09.Nisan.2009 Saat 15:01
illede görmek içinmi beklenir güzel günler, beklemekte güzel...
Gönderilenler: 128
AlıntıCevapla Gönderim Zamanı: 18.Haziran.2008 Saat 18:35
Merhaba,
Tüm programlarda olduğu gibi TopSolid 'de de Render işlemi ile iyi bir sonuç almak için emek harcamamız gerekir. Çünkü yapacağımız çok küçük bir ayar render işlemi sonunda bize mükemmel sonuç verebiliyor. Bunun için yakın bir zamanda Render işlemi ile ilgili kısa bir video dosyası hazırlayıp sizlerle paylaşacağım.
AlıntıCevapla Gönderim Zamanı: 07.Kasım.2008 Saat 12:42
Merhaba,
15 – 19 Kasım tarihlerinde Intermob İstanbul 2008 Wood ( TÜYAP ) fuarına katılıyoruz. Bu nedenle yapılan çalışmaları sizlerle paylaşacağım. Ama öncelikle bunların son ayarlamalarınıda yapmam lazım.
AlıntıCevapla Gönderim Zamanı: 22.Aralık.2008 Saat 11:56
Merhaba,
Arka plana herhangi bir fotograf koymak mümkün. Bunun için şöyle bir yol izlemeniz gerekiyor;
-Arka plan dediğiniz yer aslında bir yüzey olmalıdır. Çünkü program uzay boşluğunda çalıştığı için aslında arka plan bir sonsuzluktan ibarettir.
-Arka plan olarak ayarladığınız yüzeye kendimiz bir fotograf ekleyelim; Texture | Manage textures | Bu kısımda kendimiz bir texture grubu oluşturup daha sonra bildiğimiz yöntem ile (Texture editor pencresinden) bu değişikliği uygulayabiliriz..
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma