Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 11
AlıntıCevaplaKonu: ÇEMBER Gönderim Zamanı: 26.Mayıs.2008 Saat 17:18
Selamlar arkadaşlar design sayfasında bir daire çizip bu dairenin üzerinde 4 adet x ve y kordinatlarında kontrol pointi oluşturup sağa sola çekerek değişik armut ve yamuk şekiller oluşturamazmıyız .
Gönderilenler: 34
AlıntıCevapla Gönderim Zamanı: 27.Mayıs.2008 Saat 12:17
Merhaba,
Çemberden tutup çekiştirmek var mı bilmiyorum fakat splines komutu ile çizdiğin bir şeklin istediğin noktalarına müdahele edebiliyorsun.Bununla ilgili help te çok güzel örnekler var nasıl yapıldığı da avi dosyası ile gösterilmiş.
Gönderilenler: 11
AlıntıCevapla Gönderim Zamanı: 27.Mayıs.2008 Saat 16:20
yok öyle olmuyor spline nin ikiucunu en son birleştirmen gerekiyor çekiştirirken keskin bir hat oluşuyo keskinlik istemiyorum yumuşak dairesel dönüşler olmalı.
Gönderilenler: 19
AlıntıCevapla Gönderim Zamanı: 27.Mayıs.2008 Saat 18:13
üstadım bence çemberi oluştur çemberin çevresine mesela 50 çapında bir dairenin etrafına 50 tane nokta atarsın noktalar yardımıyla spline oluşturursan spline daire gibi olur sanırım sonrada çekiştiribelirsin çemberi kolay gelsin
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma