Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 9
AlıntıCevapla Gönderim Zamanı: 02.Ekim.2009 Saat 09:06
Hata kimliği = 0xC00D1199, Koşul kimliği = 0x00000000 aynen böle bişi çıkıyor.Ve de yardım butonunu tıkladığımda bana böle bi yorum çıkarıyor DVD dosyalarını yürütmek için, bilgisayarınızda bir DVD-ROM sürücüsünün ve DVD kod çözücü yazılımı veya donanımının yüklü olması gerekir. Uyumlu bir DVD kod çözücüsü yazılımı yüklü değilse, DVD ile ilgili komutlar, seçenekler ve denetimler Player uygulamasında görünmez ve DVD'lerinizi yürütemezsiniz. Varsayılan ayar olarak, Windows'ta bir DVD kod çözücüsü yoktur. DVD kod çözücüleri hakkında daha fazla bilgi için, bkz. Windows Yardımı.
DVD'lerin kayıttan yürütülmesi yalnızca Windows'un Select sürümlerinde yapılabilir.
Gönderilenler: 139
AlıntıCevapla Gönderim Zamanı: 02.Ekim.2009 Saat 22:02
o halde video dosyalarını oynatan dosyalarınızda problem olabilir, farklı programlar var internetten indirip deneyebilirsiniz. benim gönderdiklerim AVI formatındadır.
Gönderilenler: 9
AlıntıCevapla Gönderim Zamanı: 07.Ekim.2009 Saat 11:51
Merhaba.benim bir sorum olucaktı.Dükkanımıza bir kargo personeli geldi ve bize bir kargo bıraktı.Poşetin içinde Type3 2009 adlı bir CD çıktı.fakat sedat abi bize Type3 2009 Sürümünü yüklemişti.bu CD üzerinde başka bi deneme ve ya yüklicemiz bir şey mi var ?
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma