Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 19
AlıntıCevaplaKonu: post alımı Gönderim Zamanı: 16.Şubat.2008 Saat 21:10
mrb mesela post alırken helisel veya z level gibi işlemleri yaparken G2 G3 veya I J K gibi post almak istiyorum fakat sadece G1 hareketleriyle post alıyorum buda beni dairesel hareketlerde sıkıntıya sokuyor değişik kontrol ünitelerini deniyorum sonuç yine aynı makinayıda tanıtıyorum bu konuyla ilgili post alırken neler yapabilirim tşk ediyorum herkese hayırlı işler diliyorum
Gönderilenler: 139
AlıntıCevapla Gönderim Zamanı: 10.Haziran.2009 Saat 10:32
Merhaba,
Tabii ki TopSolid içerisinde bunu yapmak mümkündür. G2-G3 ile IJK ve/veya R olarak. Bunun içine yapmanyz gerekenler a?a?ydaki resimlerde mevcuttur. Dikkat edilmesi gereken örne?in Z level tolerans de?eri optimizden daha büyük olmalydyr, yani Z level 0.005 ise optimize 0.01 olmalydyr gibi. Optimize sonrasynda NC kodunu çykartyrsanyz bunu görebilirsiniz.
Gönderilenler: 139
AlıntıCevapla Gönderim Zamanı: 10.Haziran.2009 Saat 10:32
Merhaba,
Tabii ki TopSolid içerisinde bunu yapmak mümkündür. G2-G3 ile IJK ve/veya R olarak. Bunun içine yapmanyz gerekenler a?a?ydaki resimlerde mevcuttur. Dikkat edilmesi gereken örne?in Z level tolerans de?eri optimizden daha büyük olmalydyr, yani Z level 0.005 ise optimize 0.01 olmalydyr gibi. Optimize sonrasynda NC kodunu çykartyrsanyz bunu görebilirsiniz.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma