Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2
AlıntıCevapla Gönderim Zamanı: 10.Ekim.2013 Saat 22:53
V6 Cam konusunda yetersiz kalıyoruz.Program çok güzel ancak bütün komutları bilmiyoruz.Bana bu konuda yardımcı olailecek videolar gonderirseniz sevinirim. Özelliklede 3 eksen tezgahları için bütün komutları ayrıntılı olarak öğrenmek istiytorum.
Gönderilenler: 139
AlıntıCevapla Gönderim Zamanı: 09.Şubat.2013 Saat 00:34
TopSolid V6 versiyonu geliştirilmeye devam ediyor. Son olarak V6.14 yani 2013 çıktı. V7 ise arayüz tercih sebebi olanlar alışkanlıklarını değiştirmesinler diye arayüzü farklılaştı.
Gönderilenler: 139
AlıntıCevapla Gönderim Zamanı: 09.Şubat.2013 Saat 00:32
TopSolid hala V6 arayüzünü geliştiriyor. Bu nedenle eski arayüz olarak isilendirmek doğru olmaz. En son V6.14 yani 2013 versiyonu çıktı ve güzel gelişmeler ile birlikte. V7 ise tercih sebebi olarak piyasaya sürüldü.
Gönderilenler: 1
AlıntıCevapla Gönderim Zamanı: 31.Ocak.2013 Saat 11:01
2 yıl eski versiyon u kullandım ardında 3 yıldır V7 kullanıyorum ilk başta ön yargılı davranan arkadaşlar gibi bende çok yadırgamıştım ama alışınca ne eski versiyon nede solidworks benım yaptıklarımı yaptığım zaman dilimi içerisinde yapamaz.
Gönderilenler: 157
AlıntıCevapla Gönderim Zamanı: 08.Eylül.2009 Saat 14:39
defalarca bakıyorum program 100de 500 solidworks taklidi olmus ben hiç begenmedm acıkcası zaten topsolidin kendina has çok güzel bir arayüzü var neden değiştirmek istediklerini anlamadım yani solidworks piyasada cok kullanılan bir program topsolidin kullanımınıda solidworkse benzetip kullanıcısı cogalsın diyemi? ama bence bu arayüzle devam ederse program cok kullanıcı kaybeder. ben zaten topsolidden önce solidworkse baktım begenmedim öyle topsolide basladım hiç hosuma gitmedi bu arayüz yani...
illede görmek içinmi beklenir güzel günler, beklemekte güzel...
Gönderilenler: 157
AlıntıCevapla Gönderim Zamanı: 08.Eylül.2009 Saat 12:34
aynen ustam program sanki topsolidlikten cıkmıs solidworks e dönmüş özenti olmus :) sanki topsolid değil hersey değişmiş sanki valla eger yeni sürümler bu arayüzle beraber cıkarsa elimden geldiğindce eski sürümlerde kalıcam...
iyi çalışmalar...
illede görmek içinmi beklenir güzel günler, beklemekte güzel...
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma